WildGuns - Vahşi Batı. Kızılderililer, Kovboylar ve Meksikalılar, bufolaların gözalabildiğine uzanan bozkırlarda otlanmaya çıktığı, paha biçilmez topraklar üzerine bir kavgaya tutuştular. Sen de hangi taraftan olduğunun kararını ver. Köyünü kur ve onu kudretli bir şehre çevir.Ya ittifaklar kur ya düşman yerleşimlerine karşı savaş ya da altın madenlerini keşfet.Ya beyaz barış bayrağını aç ya da savaş borazanlarını çal. Şimdi bozkırları fethetme zamanıdır!
Oyunu oynamak için alttaki siteyi ziyaret edebilirsiniz.
www.wildguns.org
Not : Ben oyuna Kızılderili Ulusunu seçerek 17 Ağustos 2009 19:30'dan itibaren oynamaya başladım ve 5.Server'da ( Otomatik olarak 7. yani son servere atmış da olabilir ) Kızılderili Net Kabilesi adında bir köy yaratıp geliştirmeye başladım. Oyuna giren arkadaşlar olursa eğer onlarla ittifak kurabiliriz.
BAYKUŞ GİBİ SABIRLI BİR SEYİRCİ OLMAYI ÖĞRENDİK.
KARGADAN ZEKİ OLMAYI ÖĞRENDİK.
KENDİSİNDEN ON KAT BÜYÜK BAYKUŞU ARAZİSİNDEN
ATMAK İÇİN,DURMAKSIZIN MÜCADELE VEREN ALAKARGADAN
CESARETİ ÖĞRENDİK.
FAKAT HEPSİNDEN ÖNCE ,ÖĞRETMENİMİZ İSKETE KUŞU GELİR.
ÇÜNKÜ ONUN,BOYUN EĞMEZ BİR RUHU VARDIR.
Apache Kabilesi'ne ait atasözü
08-01-2010 03:53 ÖS
5.Serverde olan kimse yok mu arkadaslar ? Kızılderili Net Kabile İttifakı diye ittifak kurduk 5.serverde ilk 20 arasına girdik. 5.serverde olanlar ittifakımıza katılsınlar. Kabilemizi en iyi şekilde temsil ediyoruz.
10-01-2010 07:45 ÖS
Mesaj Sayısı: 27 Katılım Tarihi: 08.04.09 Konum: İstanbul Yaş : 13
arkadaşlar
6. server yok mu
ewrim
Apche Kabilesi 6 serverde açın yardımcı olayım şimdilik 300 puandayım ama elimden geleni yaparım
CESARETİ ÖĞRENDİK.
kutsalay nasıl hammadde kaynakların bu kadar düşükken o kadar asker yaptın? destek falan olmasın o askerler
CESARETİ ÖĞRENDİK.
Apache Kabilesi'ne ait atasözü
11-03-2010 07:04 ÖS
Server : 5 Kullanıcı Adı : yesiltuy Köy Sayısı : 10 Puan : 6287 Sıra : 100 İttifak : Kızılderili Net Kabile İttifakı Üye Sayısı : 33 ( Hepsi Kızılderili Köyü ) İttifak Puanı : 71543 İttifak Sırası : 9
Kutsalay'ın askerleri benim destekler olabilir heheh bizim serverdaydı ama artık oynamıyor sanırım.
13-03-2010 10:25 ÖS
Mesaj Sayısı: 27 Katılım Tarihi: 08.04.09 Konum: İstanbul Yaş : 13